Garantie


Kwaliteit staat bij Nagelstudio Espaço Mão Bella voorop dus alle behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

U heeft het zelf ook een beetje in de hand hoe mooi uw nagels blijven dus wees er zuinig op!
Een aantal tips:
- Ga bijvoorbeeld niet met agressieve (schoonmaak)middelen werken zonder handschoenen. Ook als u in de tuin werkt doe dan handschoenen aan.
- Ga nooit zelf uw nagels vastplakken dit kan o.a. schimmelnagels veroorzaken, neem liever contact met mij op zodat het opgelost kan worden.
- Kunstnagels mag u nooit knippen, daardoor kunnen ze splijten of afbrokkelen, als u ze zelf korter wil maken gebruik dan een vijl die daarvoor bestemd is, deze is bij mij verkrijgbaar.
- Maak geen frisdrankblikjes e.d. open met uw nagels.
- Nagellak verwijder je altijd met een remover zonder aceton.
- U dient uw nagels uiterlijk na 3 weken op te laten vullen.
- Indien een nagel los zit dient die zo vlug mogelijk hersteld te worden. vuil en water tussen de eigen nagel en kunstnagel in kan een infectie tot gevolg hebben

Ik geef 3 dagen garantie, maar deze vervalt indien u:
- Het bovenstaande niet heeft opgevolgd;
- Eraan heeft zitten pulken, opzettelijk op uw nagels heeft zitten bijten of ze er zelf afgeweekt hebt;
- De kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio;

Hormonale klachten, medicijngebruik, stress, vitamine te kort, een ziekte of zwangerschap kunnen invloed hebben op de houdbaarheid van de nagels, ook hierop geldt geen garantie.

Garantie op het ontharen kan ik helaas niet geven daar ieder persoon een andere natuurlijke haargroei heeft en niet kan garanderen hoe lang de haren wegblijven.
Natuurlijk gaat u pas de deur uit wanneer u tevreden bent.